Menu
Restoran  potkova

O potkovi

Nikola Štefanović i njegov osvrt na Restoran Potkova

Obzirom da sam u svojoj biti ugostitelj, stvorila se u meni želja da svojoj struci vratim pomalo izgubljeni značaj, kako dolazak u restorane ne bi bio samo zadovoljavanje gladi i žeđi već doživljaj za sva naša osjetila. Ta misao me vodila i prilikom uređenja u kojem sam vodio brigu o svakom detalju i svim gostima. Stoga sam uredio dječji park, pristup invalidima u sve djelove restorana, cigar klub, bogatu vinoteku sa oko dvjestotinjak vrsta vina, VIP salon, kamin salu, kuhinju po HCCP standardu. Našim gostima nudimo jela iz cijele domovine po recepturama naših mama, baka ili nona vodeći pri tom računa da kuhinja prati sezonu namirnica kada su one najsvježije, a time i najukusnije.

Hrana koju služimo se priprema na tradicionalne načine ( peka, ražanj, krušna peć, roštilj na prirodnom žaru ), sa svježim namirnicama našeg sela i mora. nikola-stefanovicNaravno da nismo zaboravili „ jela sa žlicom“. Pored uobičajene ponude mesa, kod nas mozete uživati u specijalitetima pripremljenim od ribe i plodova mora, boškarina, domaće živadi, ždrebetine i divljači. Omogućili smo da se sva jela u porciji mogu dobiti i u pola porcije, sve što je na kg može se dobiti na dkg, a sve što je standardizirano na komad može naručiti komadno. Također uz vina kuće imamo tridesetak vina koja je moguće konzumirati na čaše. Usprkos visokom nivou kvalitete hrane i usluge, cjenovno smo iznimno povoljni.

Namirnice većinom nabavljamo od domaćih proizvođača kontroliranog porijekla.

Veseli nas što ćemo u budućnosti otvoriti vrata kolegama ugostiteljima iz cijele Hrvatske te raditi tematske tjedne naših regionalnih kuhinja.

Nadam se da ćete prepoznati moju želju da se u restoranu Potkova osjećate kao u svojoj kući.

S veseljem Vas očekuje cijeli tim restorana Potkova.

Kontaktirajte nas

S veseljem Vas očekuje cijeli tim restorana Potkova.

Restoran potkova

Radoslava Cimermana 5, Zagreb
Tel +385 1 6556564
info@potkova.eu

Radno vrijeme

nedjelja – ponedjeljak: 11-19
utorak-subota 11-23